Поддръжниците бившият кмет на район Младост Десислава Иванчева организират протест

...
Поддръжниците бившият кмет на район Младост Десислава Иванчева организират протест
Коментари Харесай

Организират протест в защита на Десислава Иванчева пред Министерския съвет

Поддръжниците някогашният кмет на регион " Младост " Десислава Иванчева провеждат митинг в нейна отбрана.
 Върнаха Иванчева в ареста, изведоха я от болничното заведение скритом с белезници  Бизнесменът Ваклин: Странно - съжаляват Иванчева, а съветника с Ролс Ройс не  Иванчева е единствено мотив да си знаем: Внимавайте в картинката
Митингът под надпис " Свобода за Иванчева и Петрова! Независимо следствие на ОПГ! " ще се организира на 13 август от 18:30 пред Министерския съвет. 

OFFNews разгласява цялостния текст на известието за митинга:

На 17 април 2018 година против кмета и зам. кмета на Младост беше осъществено закононарушение по набеждаване за искане и взимане на рушвет.
Абсолютно всички обстоятелства и неналичия на доказателства водят до този извод.

Александър Ваклин, Петко Дюлгеров, Стефан Дичев, шефът на Специализираната прокуратура Иван Гешев, шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев и още неколцина бандити от строителната мафия - очевидци на прокуратурата, са главните настоящи лица от проведената незаконна група, която извърши това закононарушение против Иванчева и Петрова.

Тази проведена незаконна група е покровителствана от основния прокурор Сотир Цацаров и от първия по власт в страната - министър председателят Бойко Борисов!

Бруталното елиминиране на Ивачева и Петрова посредством закононарушение по набеждаване, клюки и зрелищни подиуми на принуждение и нарушение на правата им е по едно и също време мафиотски и политически акт, иницииран от строителната мафия и подсилен от обслужващата я партия на власт - ГЕРБ!

По тази причина на 13 август всички сериозно мислещи и гневни жители ще се съберем пред Министерски съвет със следните претенции:

1. Незабавно освобождение на Иванчева и Петрова. Заради липса на всевъзможни безапелационни доказателства против тях; поради разкритите записи от СРС-та, които удостоверяват заговора на ОПГ за тяхното елиминиране; поради обстоятелството, че обвиняването против тях се крепи само върху лъжесвидетелските показания на няколко строителни мафиоти и лъжепоказанията на един някогашен кмет на ГЕРБ, който е потвърден нарушител.

2. Самоотвод на състава на Специализираната прокуратура, който работи по обвиняването, в това число на Иван Гешев като заместител на основния прокурор). Заради нарушаването на човешките права на Иванчева и Петрова при ареста им, което най-вероятно ще докара до присъда за България в Европейския съд за правата на индивида, която всички ще би трябвало да плащаме (процедурата в Хага е започната); поради клеветите по адрес на Иванчева, които Гешев си разреши да насочи на конференцията на 18 април; поради цялостното нарушение на презумпцията за невиновност в медийни изяви и в правосъдните зали от страна на работещия по обвиняването състав Специализираната прокуратура; поради спекулациите, които някои прокурори си разрешиха да създадат пред медиите по отношение на записи от СРС-та и изцяло нереални " доказателства " и изказвания.

3. Независимо следствие на ОПГ, направила закононарушение по набеждаване за искане и взимане на рушвет - от следователи и прокурори, които да бъдат посочени от самостоятелни правни организации и специалисти след среща с министъра на правораздаването.

4. Оставка на държавното управление на ГЕРБ и Обединени патриоти при положение, че тези претенции не бъдат изпълнени.

Днес властващата Мафия унищожава животите на Десислава и Биляна и на членовете на техните фамилии! Утре на тяхно място може да бъде всеки от нас, който си разреши да влезе във властта или който просто е политически деен в дадена идея! Не би трябвало да позволяваме това да се случва! Зависи от всеки от нас!

Затова елате в понеделник от 18:30 часа пред Министерски съвет да застанем дружно самоуверено против ръководещата Маф
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР