Поддръжници на новия крайно ляв фашизъм в САЩ искат да

...
Поддръжници на новия крайно ляв фашизъм в САЩ искат да
Коментари Харесай

Тръмп с пламенна реч за US-героите

Поддръжници на новия извънредно ляв фашизъм в Съединени американски щати желаят да унищожат историята на страната, сподели президентът в Деня на независимостта
Пламенна тирада по случай Деня на независимостта произнесе американският президент Доналд Тръмп пред 7 500 души в подножието на фамозния паметник с облиците на четирима американски президенти, изваян в скалите на Маунт Ръшмор, щата Южна Дакота. Тръмп предизвести, че антирасистките митинги се пробват да изтрият историята на страната и заплашват устоитe на американската политическа система. Мястото е знаково за американците. Монументът е построен върху земя, свещена за сиуксите. Двама от изобразените президенти са били робовладелци - Джордж Вашингтон и Томас Джеферсън. Събитието се организира на фона на антирасистки митинги и събаряне на скулптури на робовладелци и генерали от Конфедерацията.

Говорейки за оскверняването на паметниците на видни исторически персони, Тръмп сподели, че " поддръжници на новия извънредно ляв фашизъм " в Съединени американски щати желаят да унищожат историята на страната и да " отлъчен американската гражданска война ". Според него тези, които се пробват да събарят монументи, са вандали, " стремящи се да разрушат връзките на обич и честност ", които американците изпитват към страната си и един към различен. " Тяхната цел не е по-добра Америка. Тяхната цел е да разрушат Америка ", акцентира Тръмп. Той назова тези изстъпления демонстрация на нов тоталитаризъм.

" Не се съмнявайте, че тази културна гражданска война от ляв вид има за цел да погуби американската гражданска война ", акцентира Тръмп и съобщи, че вандалите би трябвало " да бъдат спрени оптимално бързо ".

" Радикалната идеология, която нападна нашата страна, си пробива път под знамето на обществена правдивост ", предизвести президентът и прикани американците " да защитят и запазят своята история, завещание и велики герои ”.

Доналд Тръмп организира предизборното събитие макар опасенията от разпространяване на ковид, горски пожари поради фойерверките и митинги на коренните американци. За присъстващите имаше маски, само че малко на брой се възползваха.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР