Поддръжници на американския президент Доналд Тръмп прекъснаха реч на кмета

...
Поддръжници на американския президент Доналд Тръмп прекъснаха реч на кмета
Коментари Харесай

Поддръжници на Тръмп прекъснаха реч на лондонския кмет

Поддръжници на американския президент Доналд Тръмп прекъснаха тирада на кмета на Лондон Садик Хан, заяви телевизия Sky News, представена от РИА Новости.

Хан трябвало да произнесе тирада в един от английските аналитични центрове, когато в помещението нахлули членове на организацията White Pendragons.

Те скандирали лозунги в поддръжка на Тръмп и излизането на Англия от Европейски Съюз.

Във видео се чува по какъв начин един от тях споделя " Дами и господа, ние сме тук през днешния ден, с цел да изпълним ненасилствен и кротичък цивилен арест ".

Намесила се защитата, само че деятелите отказали да изоставен, като оповестили, че имат билети за изявлението на кмета и имат право да останат в залата. Те въпреки всичко били изведени, а Садик Хан съумял да каже речта си. 

Това се случва на фона на решението на Тръмп да анулира визитата си във Англия за откриването на ново посолство в Лондон. 

Като причина той разгласи противоречие с администрацията на неговия предходник Барак Обама, която продала остарялата постройка на посолството. 

Хан приветства решението, като разгласи, че Тръмп е чул неговия апел. Кметът на Лондон към този момент изрази мнение, че министър председателят Тереза Мей е сбъркала, като е предала на американския президент поканата на кралицата да посети Англия. 

Срещу аудиенция на Тръмп в Лондон беше основана и подписка, която беше подкрепена от към 2 млн. души. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР