Поддържането на дълга пълноценна връзка е сложно занимание и изисква

...
Поддържането на дълга пълноценна връзка е сложно занимание и изисква
Коментари Харесай

Истински двойки разкриват как да спасите връзката си

Поддържането на дълга пълноценна връзка е комплицирано занятие и изисква самообладание, труд и редица взаимни отстъпки. Въпреки че несъмнено всеки сътрудник има свои субективни поведенчески особености, има някои универсални правила и препоръки, които могат да бъдат приложени, с цел да върнат хармонията в човешките взаимноотношения.

Споделяме с вас цитати на двойки, които са съумели да изградят и поддържат здрави духовните мостове между тях, с цел да ви заредят с убеденост и подготвеност да се погрижите за персоналното си благополучие.

Двойка дами споделят по какъв начин са се справили със общественото напрежение поради хомосексуалните си желания:

Понякога най-хубавия метод да подкрепите колегата си е да покажете схващане към това, през което предминава, и да кажете: "Това възприятие е извънредно. Съжалявам, че се постанова да го преживяваш. " Но даже от време на време да ни се коства, че би трябвало да ободряваме и да оправяме настроението на колегата си, има случаи, в които по-добре е да не говорите за казуса и да оставите да се размие във времето.

Необходимо е да имаме висока самокритика и да можем да се грижим за самите себе си. Само по този начин ще се отдадем пълноценно на колегата си, тъй като няма да се усещаме подвластни и ще възприемаме връзките си като персонален избир, а не нужда.

 iStock

Други двама влюбени, които поддържат връзка от разстояние, разграничени на 3 000 благи един от различен:

Покажете, че връзката ви е приоритет. Това значи да пропускате импулсивни петъчни вечери с другари, с цел да прекарвате време с колегата си, даже това "прекарване " да бъде просто телефонен диалог. Бъдете изобретателни и избягвайте посредствени дарове, които бихте подарили на всеки. Нека в концепцията ви се усеща персонален почерк.

 Pexels

Двойка с 20-годишна възрастова разлика е безапелационна:

Трудно е да накарате околните си да одобряват връзката ви. Това не би трябвало да ви смущава. Това, което е по-важно от възрастта, е вашата съгласуемост. Това, че сте на разнообразни стадии в живота си, не ви прави толкоз разнообразни. Всичко зависи от вашата позиция и прекарванията, които споделяте дружно.

Предизвикателството е да не мислите за това, дали другите ви съдят. В момента, в който спрете да се ангажирате с непознатото мнение, ще се почувствате доста по-щастливи.

 Pexels

Дама, която взема решение да се посвети на полигамията и да поддържа връзка с доста сътрудници, споделя:

Погрижете се да бъдете откровени с всички към вас, само че най-много със самите себе си. За да съумеете, би трябвало да не се поддавате на инстинкта да пазите това, което е ваше. Изкоренете ревността от връзката си. Приемете, че индивидът не е предмет, който да бъде нечия благосъстоятелност, затова не може да бъде "откраднат ".

Най-трудно е да отвориш сърцето си и да се наслаждаваш на прекарването, достигайки до по-дълбок миг на фамилиарност, шерване и реципрочност.

 Pexels
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР