Поддържа защита в реално време и три режима на сканиранеOrange

...
Поддържа защита в реално време и три режима на сканиранеOrange
Коментари Харесай

Orange Defender – антивирус за базова защита

Поддържа отбрана в действително време и три режима на сканиране

Orange Defender предлага нормалните три режима на сканиране за вируси – бързо, цялостно и изборно

Приложението Orange Defender основава виртуален щит, който пази компютъра от всички видове малуер. Включва както отбрана в действително време, по този начин и сканиране по самодейност на потребителя.

За да подсигури непрекъсната отбрана на системата, Orange Defender се нарежда в лентата със задания (системния трей), когато бъде затворен. Програмата следи за закани в изпълняваните процеси и приложения благодарение на така наречен Live Scаnner, като демонстрира рейтинг за сигурност и предизвестява за неявяване на годен дигитален документ, изготвя и уголемен отчет за сигурност.

В допълнение, Orange Defender предлага присъщите три режима на сканиране когато и да е: бърза инспекция на основни области от паметта, атакувани най-често от вирусите; цялостно сканиране на цялото пространство; и изборно сканиране – на посочени от потребителя файлове и папки.

Тази стратегия може също по този начин да проучва наличието на портативните дискове от рода на USB флашки и други сторидж устройства, свързвани към компютъра. Освен това предлага на потребителя опция да пренебрегва някои файлове и папки от сканирането, като ги включи в така наречен бял лист.

В умозаключение, Orange Defender се явява пакет за базова сигурност и отбрана от вируси, без функционалности, присъщи на по-развитите решения за сигурност. Програмата се предлага в две версии – безвъзмездна и платена, която коства 15 $.

Даунлоуд : Orange Defender
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР