Поддържа сухо и мокро почистване по интелигентен начинRoborock S5 Max

...
Поддържа сухо и мокро почистване по интелигентен начинRoborock S5 Max
Коментари Харесай

Roborock S5 Max – умна и ефективна прахосмукачка

Поддържа изсъхнало и мокро разчистване по образован метод

Roborock S5 Max е умна, мощна прахосмукачка за изсъхнало и мокро разчистване

Ако желаете да почистите жилището си бързо и дейно, една съвременна роботизирана прахосмукачка е най-хубавото решение. Тези устройства са умни, с доста функционалности и способни да работят независимо. Нека забележим по какъв начин.

Вакуумната прахосмукачка Roborock S5 Max, предлагана от Xiaomi, има всички нужни функционалности за пълноценно разчистване на дома по един образован метод. Моделът е разполагаем за поръчки в световния онлайн магазин Geekbuying на цена от $449,99 с ваучър за отстъпка XMRBS5Z10 и доставка до България от европейски склад за символичната сума от $2,45.

Roborock S5 Max употребява прецизна лазерна навигация за картографиране в действително време

В съпоставяне с предходния модел, S5 Max е надградена с опция за мокро и изсъхнало разчистване. Новата прахосмукачка е оборудвана с огромен контейнер за вода, с цел да покрие по-голяма повърхност и по този начин да усъвършенства успеваемостта на разчистване. Голямата всмукателна мощ от 2000 Pa и вградените логаритми за обмисляне и адаптиране към изискванията разрешават по-добро автоматизирано разчистване.

Резервоарът за вода на Roborock S5 Max има размер 290 мл и е задоволителен за измиване и разчистване на повърхност от над 200 квадратни метра. Благодарение на неповторимия дизайн на чекмеджето, моп подложката може елементарно да се инсталира и демонтира, без да е належащо да завъртате и изваждате резервоара за вода.

Roborock S5 Max преодолява с лекост трудности като килими с височина до 2 см

Поддръжката на прахосмукачката е улеснена оптимално, защото структурата разрешава бързо освобождение на основната четка, мопа, резервоара за вода и кошчето за отпадък. Въздушният филтър и моп подложката могат да се мият, което удължава експлоатационния им период.

Roborock S5 Max е умна прахосмукачка, която употребява акуратен LDS лазерен датчик за сканиране на пространствата със скорост 300 оборота в минута (RPM). Адаптивен логаритъм пресмята най-ефективният маршрут за разчистване на стаите, като регистрира трудностите. Зоната за разчистване може да бъде заложена и благодарение на мобилно приложение. Предвидена е също опция за задаване на виртуални загради за зони, които не желаете да бъдат почиствани.

При зареждане Roborock S5 Max автоматизирано стопира водата, с цел да е подготвена за идващото измиване

Умните качества на прахосмукачката не се изчерпват дотук. Можете да планирате разчистване на дадена стая в друго време, на разнообразни дати. Когато се зарежда от док станцията, S5 Max затваря водата, с цел да се приготви за идващото измиване.  Когато зарядът на батерията падне под 20%, роботът ще се презареди автоматизирано. Напълно заредена, S5 Max ще продължи почистването на останалата част от помещението.

Roborock S5 Max може да преодолява первази и килими с височина до 2 см. Освен това превключва автоматизирано в турбо режим, когато почиства килим. Интегрираният дизайн за изсъхнало и мокро разчистване обезпечава мечтаната висока успеваемост. Селективното разчистване разрешава на потребителя да избере съответни пространства, като зададе подобаващия воден поток и интензитет на вакуума за всяка стая.

Roborock S5 Max се поддържа елементарно, а съществени елементи като филтъра могат да се мият за дълго потребление

Прахосмукачката е лека и маневрена. Тя има размери 35,30×35,00×9,65 см, тежи 3,5 кг и работи безшумно (шумът е 60 dB). Чисти всевъзможни подове и настилки – килими, плочки, мрамор, дървен под. Доставя се в бял цвят дружно със зарядна станция, моп, водоустойчив пад и документи.

Купи : Roborock S5 Max – на цена от $449,99 с ваучър за отстъпка XMRBS5Z10 и доставка до България от европейски склад (Германия) за $2,45.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР