Поддържа разнообразни възможности за редактиране на файловетеvMix се явява цялостен

...
Поддържа разнообразни възможности за редактиране на файловетеvMix се явява цялостен
Коментари Харесай

vMix – записва и обработва видео от различни източници

Поддържа разнородни благоприятни условия за редактиране на файловете

vMix се явява повсеместен пакет от принадлежности за запис, редактиране и разбъркване а видео файлове

vMix е професионално приложение, което включва голям брой принадлежности за запис на видеопотоци от HDMI, HD-SDI или SDI- съвместими устройства, използване на разнообразни филтри и специфични резултати, както и за възпроизвеждане на видео и аудио файлове.

Приложението дава опция за работа с необятен набор от файлови формати, включително AVI, MKPV, MPEG, MP3, WAV, JPEG, PNG, BMP и други Можете да създавате видео шаблони и да ги съхраните във файл, да превключвате в режим на цялостен екран, да задавате преобразуващи резултати с определена дълготрайност и вид на трансформацията.

Освен това vMix разрешава избор на разнообразни видео и аудио кодеци, установяване на характерна папка, в която да се съхраняват записаните файлове, автоматизирано аудио миксиране, както и предпочитано осъществяване на приложението с цялостния му потенциал.

Що се отнася до аудио настройките, налични са варианти за смяна на канала, компресирането и други параметри. Записаните видео файлове могат да се експортират във формати AVI, MPEG, WMV или MP4. В допълнение, приложението разрешава запис без аудио поток и запазване на файла във формат AVI, както и възпроизвеждане на голям брой видеа поредно.

Други потребни функционалности на vMix са опциите за потребление на стрийминг услуги посредством задаване на URL, размер, кадрова периодичност и битрейт, използване на варианти за наслагване, прибавяне на анимации в режим на промяна, основаване на плейлиста и слайдшоу, както и разглеждане на статистика за файловете в опашката.

Не на последно място, програмата поддържа работа със смарт телефони и Arduino-базирани системи, бързи клавиши, резултати за видеомиксиране (3D нарастване, изчистване, изрязване и др.), както и видео филтри (корекция на цветовете, конфигурация на черното и бялото, изостряне, нарастване, изрязване).

Даунлоуд: vMix
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР