Поддържа голям брой формати, за да отговори на всяко предпочитаниеAnyMP4

...
Поддържа голям брой формати, за да отговори на всяко предпочитаниеAnyMP4
Коментари Харесай

AnyMP4 Video Converter – преобразува видео файлове

Поддържа огромен брой формати, с цел да отговори на всяко желание

AnyMP4 Video Converter е интуитивна и лесна за потребление стратегия за конвертиране на видео (екранна фотография: AnyMP4 Video Converter)

AnyMP4 Video Converter е програмен продукт, който ви разрешава да преобразувате видео файлове с разнообразни формати към MP4, само че също по този начин и към други известни формати като MOV и AVI.

Интерфейсът на програмата е изчистен и подсъзнателен. Видео клиповете могат да бъдат импортирани в опашка посредством файловия браузър или по познатия способ „ влачене и стартиране ” (copy and paste). Програмата поддържа пакетна обработка на голям брой файлове.

В листата с файлове можете да ревизирате името, размера и продължителността на всеки видеоклип. След като посочите изходния формат и папка, можете да продължите с процеса на превръщане (конвертиране) на файла.

Освен това можете да променяте аудио и видео параметри, включително енкодер, разграничителната дарба, битрейт, честотата на фрагментите, съответствие, канали и други Настройките могат да бъдат непокътнати или възобновени до стойностите им по дифолт.

Също по този начин може да изрязвате и обединявате видеоклипове и да ги балансирате, като маркирате началната и крайната точка, да снемате фрагменти и да коригирате изображението (напр. бляскавост, плътност, оттенък), да добавяте водни знаци (изображение или текст), както и да променяте цвета и езика на интерфейса.

AnyMP4 Video Converter изисква умерено количество систематични запаси, включва добре написан спомагателен файл с моментни фотоси за всички потребителски равнища, бързо приключва дадена задача и съумява да резервира положително качеството на изображението и звука.

Даунлоуд: AnyMP4 Video Converter
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР