Подаването на документите от българското правителство за влизане в Еврозоната

...
Подаването на документите от българското правителство за влизане в Еврозоната
Коментари Харесай

Бареков от Вашингтон: Подаването на документите за Еврозоната е национално предателство

Подаването на документите от българското държавно управление за влизане в Еврозоната може да се дефинира в дълготраен проект като национално изменничество по отношение на суверенитета на страната, този акт на ръководещите засенчи цялото европредседателство.

Това съобщи в извънреден коментар от Вашингтон евродепутатът Николай Бареков, който беше включен онлайн в студиото на предаването „ Бареков и Байрактаров без цензура”.

Еврозоната няма да реши нито един проблем на българското общество и на българската стопанска система, в противен случай – заемите ще нарастнат за българските жители, кредитирането за българския бизнес ще стане доста мъчно, предизвести евродепутатът и разясни, че повода е в това, че изискването на финансовите министри е преди влизане в еврозоната България да стане член на Банковия съюз. По думите му това значи, че даже внимателно ще бъдат фалирани български банки, тъй че единствено задграничният капитал да има опция да ръководи стопанската система на страната.

Еврото няма да увеличи стандартите на българската стопанска система, народът ще обеднее доста съществено, приходите ще намалеят на половина, тъй като от 1000 лева заплатите ще станат 500 евро, само че хлябът от 1,20 лева ще стане 1,20 евро, предизвести още евродепутатът.

Еврозоната е в ремонт, а ние желаеме да влезем в чакалнята, сподели в умозаключение по тематиката Бареков и даде като образец Гърция, която банкрутира в еврозоната, и Италия, която се готви да напуща еврозоната.

Като поредна излагация Бареков дефинира случая с ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, който беше видян да се спъва, да върви мъчно и да губи равновесие преди празничната вечеря, след срещата на върха в Брюксел.

По думите му случилото се е следващо доказателство за основателността на желаните от европейските консерватори промени в Европейския съюз. „ Ние, българските и европейски консерватрои, желаеме Европа да се ръководи от жителите, от обособените народи, които излъчват свои представители в Европейския парламент”, съобщи Бареков и акцентира, че това е допустимо да се реализира посредством усилване фукциите на Народното събрание.

Според него обаче най-съществен резултат от провелата се среща е триумфът на американския президент Доналд Тръмп, който си сложи настояванията на масата и извоюва нови 33 милиона за НАТО, които ще би трябвало да платят европейските страни.

Бареков разяснява и абсурда със зам.-министъра на труда и обществената политика Султанка Петрова и починалия охранител от компанията на брачна половинка й като насочи няколко въпроса към способените проверяващи органи.

Защо прокуратурата сега не се задейства, не направи инспекция на компаниите на Султанка и на всичко, което тя прави във властта, кой й дава право да взе участие като подизпълнител в социална поръчка за 22 милиона, попита евродепутатът.

Eвродепутатът е на едноседмична аудиенция във Вашингтон като част от определена група европейския консерватори, по време на която ще организира интензивни срещи с консерватори от Сената, от Конгреса и от Белия дом.

По време на тях се чака да бъдат дискутирани проблемите на Европа, Съединени американски щати и Русия и в частност националните ползи на представителите на делегацията. „ Винаги слагам тематиката за България, за оправянето с стопанската система у нас, за проблемите в правосъдната система и корупцията, за издигане на страната ни като значим фактор на Балканите и в Европа”, акцентира на край Бареков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР