Подът около сцената в бар в Лондон е пропаднал. В

...
Подът около сцената в бар в Лондон е пропаднал. В
Коментари Харесай

Подът в лондонски бар пропадна, 13 души пострадаха

Подът към сцената в бар в Лондон е пропаднал. В резултат на това са потърпевши няколко души, оповестяват от Си Ен Ен (CNN). Инцидентът се е случил през днешния ден, в дребните часове на нощта.

Лондонската работа за незабавна помощ се е отзовала бързо на подадения сигнал и е пристигнала единствено за няколко минути на мястото.

Съвместно със избавителните служби от незабавната помощ са оказали помощ на 13 потърпевши. Трима индивида са получили по-тежки пострадвания при случая. Десет души са с по-леки пострадвания, като четирима от тях са откарани в болница.

Медиците пристигнали на място дефинират пропадналия под като огромен случай. Това е довело до бързата реакция на парамедици, служители на реда и чиновници от избавителните служби.

Повече от 50 души бяха напуснали постройката, преди да се появят пожарникарите. Огнеборците са претърсили обширно постройката и са извели 7 души от нея. Пострадалите са били затрупани от елементи от пропадналия под, Пожарникарите са употребявали стълба, с цел да основат мост сред помещението, където са били ранените и вътрешното стълбище в постройката. Така са съумели да ги изведат безвредно.

За момента постройката, в която се намира барът ще остане затворена, оповестяват от управляващите.
 Англия разхлабва противоепидемичните ограничения
Англия разхлабва противоепидемичните ограничения

Премахва се носенето на маска на публични места
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР