Подаряването на букет рози може да означава много неща- Обичам

...
Подаряването на букет рози може да означава много неща- Обичам
Коментари Харесай

Червена, розова или жълта? Ето какво означават различните цветове рози

Подаряването на букет рози може да значи доста неща- " Обичам те ", " Съжалявам ", " Благодаря " и така нататък И изборът на рози за тези мотиви не е неочакван. Те са красиви, ухаят изумително и ги има в доста разнообразни цветове. Но знаете ли, че всеки цвят в действителност има доста характерно значение? Да, тъй че, в случай че си мислите да подарите на някой специфичен букет от рози, би трябвало да знаете тъкмо кой цвят да изберете за съответния случай. Вижте кой цвят какво значи:

Червено: Традиционните червени рози несъмнено загатват за обич и романтика. Те също по този начин значат хубост и съвършенство.

Розово: По-мекият вид на аленото, розовите рози имат доста смисли, в това число удивление, признателност, грациозност, елегантност и наслада.

Жълто: Както евентуално очаквате от този ослепителен, радостен цвят, жълтите рози предават наслада и забавление и са подобаващи за изложение на другарство (т.е. те НЕ са това, което желаете вашата половинка да ви подари!).

Тъмно лилаво: Този по-дълбок цвят е подобаващ за погребения, защото предава тъга и горест.

Бял: Бялото е цветът на чистотата, тъй че не е изненадващо, че белите рози съставляват непорочност. Те вървят дружно с бялата рокля на доста сватби, където също символизират ново начало.

Оранжево: Оранжевите рози символизират пристрастеността и желанието.

Синьо: Сините рози съставляват тайнственост и конспирация.

Прасковен цвят: Тези " благодарствени " рози са идеалният метод да покажете благодарност или признателност.

Лавандулово: Ако получите букет от лавандулови рози, нещата могат да станат доста забавни, защото те съставляват обич от пръв взор.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР