Подариха победа на старейшините, въпреки че не наредиха правилно пъзел!

...
Подариха победа на старейшините, въпреки че не наредиха правилно пъзел!
Коментари Харесай

Жесток гаф в „Игри на волята“

Подариха победа на старейшините, макар че не подредиха вярно пъзел! Огромен гаф беляза тазгодишното издание на „ Игри на волята “. Отборът на старейшините незаслужено беше разгласен за победител в една от борбите за територия, откакто не съумя да подреди вярно пъзела на финала, виждат наблюдателни фенове на риалитито по Нова телевизия. В действително време не се вижда, че едно от частите не е на мястото си, само че стопкадри демонстрират, че неточност в действителност има. 

Зрителите скачат в обществените мрежи на водещия Димо Алексиев, че не е забелязал грешката и бърза да разгласи синия тим на старейшините за победител. Развоят на играта е с тежки последици, изключително за амазонките, които дълго време агонизират на Дивата река и остават без храна и същински кревати.

Грешката по този начин и не е видяна и успеха на старейшините остава, както и всички благини, които следват за племето.

Напоследък много главоболия се струпват на Димо Алексиев на телевизионния екран. В един от последните епизоди стана ясно, че водещият има здравословни проблеми. Димо едвам говореше по време на борба, като на моменти гласът му напряко изчезваше.

За казуса му стана ясно още в анонса на конкуренцията, когато бременната Ралица Паскалева се появи без екранния си сътрудник.

„ Какво става? Къде е Димо? “, чудеха се фенове и се питаха какво става с любимеца им. Алексиев се появи малко по-късно, само че от него нямаше и спомен за деятелен водещ. Димо звучеше като Дарт Вейдър и мъчно изричаше репликите си, пише „ България Днес “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР