"Подарих на Бойко Борисов една специална карта на България за

...
"Подарих на Бойко Борисов една специална карта на България за
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Кампанията на БСП на тези избори беше слаба! Хейта не е универсална политика

"Подарих на Бойко Борисов една специфична карта на България за 60-тата му годишнина, тъй като това постоянно е добър ориентир ".Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев в ефира на "Офанзива " с Любо Огнянов.

"Предстои да работим за промени в устава, съкращаване на броя на заместител ръководителите от двама. Това, което е коментирано досега е, че би трябвало да се сътвори нов орган, дали това ще стане посредством промени в устава е въпрос на по-прецизен юридически разбор, става дума за комисия по тъжби, нравственос, към момента не е решено името, което ще се занимава с по този начин да кажем с вътрешно-партийната дисциплинираност. Ще приема тъжби от жители, медии, от членове за държание. Идеята е този орган не толкоз да разкрива укоримо държание, от позиция на наказателния кодекс, колкото държание, което е несъвместимо с публичното очакване и с задачите и правилата на самата партия. Идеята на този орган е да ускори вътрешните имунни сили " заяви вицепремиерът.

"Кампанията на Българска социалистическа партия на тези избори беше слаба, не приказвам за активност, а от позиция на обръщение. Ако базираш една акция единствено на оплюването на другия, това може да го ерозира, да го орони, само че никога няма да донесе поддръжка. "Хейта " не е универсална политика ", изясни Дончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР