Подаръци и нови играчки – това е Коледа за децата.

...
Подаръци и нови играчки – това е Коледа за децата.
Коментари Харесай

Колко можем да спестим, ако кажем на детето, че Дядо Коледа не същестува?

Подаръци и нови играчки – това е Коледа за децата. Но Дядо Коледа от дълго време не идва единствено един път, затова и подаръкът не е единствено един. Колко коства това на фамилния бюджет?

От Ladyzone.bg дават образец със средностатистическо семейство от София, с едно дете (момиченце) на възраст 6 години. Според интензивностите на детето, тази година то ще се срещне с Дядо Коледа най-малко 5 пъти – в детската градина, на офисно празненство на родителите (2 пъти), на спомагателни интензивности (2 пъти). Не забравяме и визитата у дома.

Според желанията на детето и информацията от проведените събития, бюджетът, който е необходим на родителите, с цел да покрият всички срещи с Дядо Коледа, е към 300 лева

Тези пари се равняват на половин наем за двустаен апартамент в София. Пак към 300 лева би ви излязла и подготовката на първокласник за 2019 година, а такава е и най-високата сума за приплъзване на километраж на автомобил, в случай че желаете да го продадете по-скъпо, настояват осведомени.

Още за фамилния бюджет по Коледа и по какъв начин една майка икономисва тези пари може да прочетете на уеб страницата LadyZone.bg :
Колко ще коства Дядо Коледа на родителите? Ще спестим пари за половин наем на двустаен апартамент в София, в случай че кажем на детето, че Дядо Коледа не съществува
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР