Подалият оставка като президент на БФС Борислав Михайлов изрази убеденост,

...
Подалият оставка като президент на БФС Борислав Михайлов изрази убеденост,
Коментари Харесай

Михайлов: Темата за уговорени мачове се преекспонира от 15 години

Подалият оставка като президент на БФС Борислав Михайлов изрази увереност, че в България няма черно тото.
“Темата за уговорени мачове се преекспонира от 15 години. Който потвърди, че има черно тото, дано отговорните си поемат виновността. Всички сигнали са предадени на прокуратурата. Има подозрения за уредени мачове, само че нищо не е потвърдено. Сигналите понижават през годините”, съобщи Михайлов на конференция в Националната спортна база.
“Аз нося отговорност пред хората, които са ме избрали. Това са 600 делегати”, показа той. “Коя е най-голямата ми неточност през годините? Може би съм бил прекомерно добър. Тръгвам си от футбола за дълго време. Ще си почивам, ще отивам на риба и на лов. За футбол ще мисля след доста време, в случай че въобщи стартира да мисля за футбол. (…) Не се усещам предаден. В един миг на човек му писва”, довери именитият вратар. “Половината от футболистите от мача с Англия в София не ги познавах. Имаше дебютанти, нови имена”, сподели към този момент някогашният президент на футболния съюз.  Борислав Михайлов подаде оставката си @@@
Запитан какъв би трябвало да бъде идващият президент на БФС, Михайлов отговори: " Новият президент би трябвало да е добър управител и да го почитат футболните хора ".
ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР