Подалият оставка депутат от Продължаваме Промяната Георги Гвоздейков ще оглави

...
Подалият оставка депутат от Продължаваме Промяната Георги Гвоздейков ще оглави
Коментари Харесай

Подалият оставка като депутат Георги Гвоздейков от ПП става шеф на медицинските хеликоптери

Подалият оставка народен представител от " Продължаваме Промяната " Георги Гвоздейков ще оглави бъдещото звено за медицински хеликоптери. Това стана ясно по време на дебата в пленарна зала през днешния ден преди гласуването на оставката.

Назначението му на позицията провокира спор измежду депутатите.

ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " сложиха въпроса до каква степен е морално политическо предопределение на тази позиция. Петър Чобанов от партията на Доган даже позволи, че може да има и спор на ползи.

От Политическа партия обаче опазиха своя сподвижник, като го похвалиха за активността му като депутат и зам.-председател на парламентарната Комисия по превоз.

Тошко Йорданов от " ИТН " обаче също се заяде. Той изясни, че щели да наблюдават с голям интерес развиването към Гвоздейков и до каква степен почтени ще са процедурите по закупуването на медицинските хеликоптери.

Разправията продължи дълго, а Георги Свиленски от Българска социалистическа партия изиска отмора за усмиряване на пристрастеностите, преди оставката въпреки всичко да бъде гласувана.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР