Подалият оставка Борислав Михайлов сподели, че нововъведението за вратари извън

...
Подалият оставка Борислав Михайлов сподели, че нововъведението за вратари извън
Коментари Харесай

Боби: Правилото за вратарите няма нищо общо със сина ми

Подалият оставка Борислав Михайлов показа, че нововъведението за вратари отвън Европейски Съюз от идващия сезон, не е негово предложение, нито е обвързвано със сина му Николай Михайлов, който пази за Левски.

„ Това, че по случайност моят наследник е вратар, е в действителност случайност. Като полеви играчи може доста неща да се случат на терена. Те са 22. Няма нищо общо със сина ми. Много е комфортно. Аз знам, че не съм доста обичан в България, само че това не е толкоз значимо. В България никой не обича съумелите хора, а аз съм много успял”, показа Михайлов.

„ Всички назначения са минавали с договаряния с доста треньори, не скърбя за нито един треньор. Не скърбя за нито едно предопределение на народен селекционер. Аз подадох оставка и пристигнах при вас, не мога да въздействам за Конгрес. Много пъти сте желали да приказвам, когато не са били моя работа тези неща. Има закон за футболното безчинство, който органите би трябвало да съблюдават. Проблеми имат всички прилежащи страни.”

„ Над 30 други страни имат представители на президенти на клубове. Можете ли да ми кажете по какъв начин 15 души Изпълком се събират без някогашни футболисти и хора от клубовете? Аз персонално съм доста добре и с ФИФА и УЕФА. Имаме извоювани позиции там, които няма по какъв начин да загубим. Защо ме ненавиждат хората ли? Защото федерацията е спазвала правилата”, сподели още Борислав Михайлов пред публицистите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР