Подаграта е хронично заболяване, но в комбинация с някои хранителни

...
Подаграта е хронично заболяване, но в комбинация с някои хранителни
Коментари Харесай

Подаграта Е Сериозна Форма На Артрит, Но Този Еликсир Я Премахва! Подобрява Цялостното Състояние На Болния

Подаграта е хронично заболяване, само че в композиция с някои хранителни артикули може елементарно да я ограничите без страничните резултати на стероиди и лекарства.

Ето какво ви би трябвало:
-1 ананас

-2 супени лъжици куркума на прахуляк

-3 супени лъжици джинджифил на прахуляк

-1 чаша черешов или вишнев сок

-Мед

-Блендер

-Стъклен буркан с похлупак

Начин на подготвяне:

Обелете ананаса и го нарежете. Изцедете сока! Можете също по този начин да включите и стъблото, тъй като съдържа веществото бромелаин. Ако употребявате и стъблото, пуснете ананаса в блендер. Подгответе равен сос и прибавете 1 чаша сок от череши и 1-2 супени лъжици куркума. След това прибавете джинджифила и изсипете всичко в стъклен буркан. Напитката може да се съхранява в ледник в продължение на не повече от 10 дни. Можете да добавите и мед, написа e-vesti.bg.

След като почувствате офанзивите на подаграта, незабавно пийте от квалифицираната напитка. Ако сте създали от нея прекалено много, я съхранявайте в ледник за не повече от един месец. Никога не използвайте сушен ананас, тъй като съдържа голямо количество захар.

Важно е да знаете! Консумирайте в допълнение количество бромелаин единствено в случай че офанзивите на подаграта са в действителност непоносими. При всевъзможни други условия е по-добре да следвате естествените способи за лекуване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР