Подадохме си ръцете, от тук нататък работата ще продължи. Следващата

...
Подадохме си ръцете, от тук нататък работата ще продължи. Следващата
Коментари Харесай

Синдикатът на МВР: Протестите продължават! Рашков: Провокациите ще са на друг протест

Подадохме си ръцете, от тук нататък работата ще продължи. Следващата среща е планувана за понеделник. Трябва да сме сигурни, че структури и елементи от Министерство на вътрешните работи, които не са работещи, ще бъдат реформирани. Това съобщи представителят на синдиката на Министерство на вътрешните работи Валентин Попов след срещата с премиера.

" Лично аз съм удовлетворен от тази среща и от това, че съблюдаваме една процедура – сега, в който вървят митинги да стартират и договаряния. Със сигурност не сме в положение да решим всички или по-голямата част от проблемите, провокирали тези митинги – най-малко не бързо и не незабавно. Затова митингите ще продължат, както са планувани. Но ще продължим и нашето съдействие с премиера и министър Рашков ", добави още той.

По-рано денем след съвещанието на кабинета Лена Бориславова заяви, че е плащано на престъпно проявени да вземат участие в готвеното неодобрение на пожарникарите и служителите на реда в събота.

Вътрешният министър Бойко Рашков съобщи, че е станало комплициране и провокациите ще са на другия митинг, готвен за тази сряда, а не на този на синдиката.

" Ние нямаме опасения, че на митинга на синдиката на Министерство на вътрешните работи ще се стигне до провокации. Притесняват ни данните, с които разполагаме, да не се подхващат провокативни дейности на митинга в сряда. И да не се стигне до изострен спор със чиновниците на Министерство на вътрешните работи ", разяснява той.

Припомняме, че през днешния ден от партия " Възраждане " оповестиха, че провеждат нов народен митинг против зеления документ. Демонстрацията е планувана точно за сряда, 23 февруари, пред Министерския съвет от 11 ч., разгласи Костадин Костадинов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР