Подадеш им пръст, опитват се да ти отхапят ръката. В

...
Подадеш им пръст, опитват се да ти отхапят ръката. В
Коментари Харесай

Григорова за ПП-ДБ-СС: Никаква политическа култура. Смятат, наследството от ДС им дава правото да колят и бесят плебса

„ Подадеш им пръст, пробват се да ти отхапят ръката. В последния вероятен ден регионалният шеф Вяра Тодева извърши поръчката на ПП-ДБ-СС и апелира гласуването на комисиите в СОС. Можеше да го направи предишния петък, можеше и при започване на тази седмица, само че за следващ път дейностите на умнокрасивитета се разминават с думите им. Много тъжаха, че няма ръководител на СОС и че някой различен им пречел да изпълнят обещанията си от предизборната акция. Никой не им пречеше, само че и никой не искаше да гласоподава за техен ръководител. Защото освен са некадърни, само че са и нахални “.

Това написа в профила си във Facebook общинския консултант Ваня Григорова.

В последна сметка огромна част от общинските съветници направиха поклон и поддържаха техния претендент, с цел да се отпуши работата на СОС, напомня тя.

„ Е, не им угодихме да изберем техни ръководители И на петте най-ключови комисии, за което те за следващ път затропаха с крачета. Та те имат кмет, ръководител на СОС, подменят администрацията, злоупотребяват с бюджета. Имат потребност най-малко от най-малък коректив в лицето на ръководителите на комисии. Какво следва? Още безвремие. Бюджетът трябваше да се гласоподава до 19 февруари. На 22 февруари ще има съвещание и то няма да е за бюджета. Чак откакто още веднъж се изберат комисии, те ще свикат съвещания за разискване на бюджета, а едвам по-късно ще се гласоподава и на съвещание на СОС. Ето по тази причина считам, че ръководителят на СОС не трябваше да е техен. Те изначално демонстрираха, че нямат минимално почитание към останалите групи съветници, т.е. към жителите, които са ги избрали. Те нямат никаква политическа просвета. Те считат, че жълтите павета са центъра на света, а наследството от Държавна сигурност им дава правото да колят и бесят плебса, за каквито одобряват всички останали хора отвън техния фаворизиран кръг “, написа още тя.

„ Политическа партия Междувременно тези, дето доста работели (или най-малко техните ПР-и), повече от месец не дават информация на общинските съветници за:

- финансовото положение на общинските дружества;

- кадровата обезпеченост, положението на транспортния състав и прочие на транспортните дружества;

- какъв брой дължи Столична община на личното си сдружение за непорочност " Софекострой " и прочие, и прочие

ПП-ДБ-СС към този момент три месеца саботират работата на СОС, отхвърлят да дават информация и по този начин разрешават корупционните практики да се ползват безнаказано. Сглобката на столично равнище работи “, приключва Ваня Григорова.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР