Подадеш им пръст, опитват се да ти отхапят ръката, това

...
Подадеш им пръст, опитват се да ти отхапят ръката, това
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Вяра Тодева можеше да обжалва гласуването на комисиите в СОС миналия петък

" Подадеш им пръст, пробват се да ти отхапят ръката ", това написа в персоналния си профил във Facebook – общински консултант в Столичния общински съвет (СОС) от.

Според нея регионалният шеф Вяра Тодева с обжалването на гласуването на комисиите в СОС е изпълнила поръчка на - – (ПП-ДБ-СС). " Можеше да го направи предишния петък, можеше и при започване на тази седмица, само че за следващ път дейностите на умнокрасивите се разминават с думите им. Много тъжаха, че нямат ръководител на СОС и че някой различен им пречел да изпълнят обещанията си от предизборната акция. Никой не им пречеше, само че и никой не искаше да гласоподава за техен ръководител, добави тя.

" В последна сметка огромна част от общинските съветници направиха поклон и поддържаха техния претендент, с цел да се отпуши работата на СОС. Е, не им угодихме да изберем техни ръководители ", уточни още тя.

" Какво следва? Още безвремие. Бюджетът трябваше да се гласоподава до 19 февруари. На 22 февруари ще има съвещание и то няма да е за бюджета. Чак откакто още веднъж се изберат комисии, те ще свикат съвещания за разискване на бюджета, а едвам по-късно ще се гласоподава и на съвещание на СОС ", продължи Григорова.

" Ето по тази причина считам, че ръководителят на СОС не трябваше да е техен. Те изначално демонстрираха, че нямат минимално почитание към останалите групи съветници, т.е. към жителите, които са ги избрали ", написа още тя.

" Политическа партия (послепис) Междувременно тези, дето доста работели (или най-малко техните ПР-и), повече от месец не дават информация на общинските съветници за:
- финансовото положение на общинските дружества;
- кадровата обезпеченост, положението на транспортния състав и прочие на транспортните дружества;
- какъв брой дължи Столична община на личното си сдружение за непорочност " Софекострой " и прочие, и прочие

ПП-ДБ-СС към този момент три месеца саботират работата на СОС, отхвърлят да дават информация и по този начин разрешават корупционните практики да се ползват безнаказано. Сглобката на столично равнище работи ", с тези думи приключи поста си някогашният претендент за столичен кмет.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР