Подаден е сигнал към общинския съветник от ВМРО Траян ТотевНедоволни

...
Подаден е сигнал към общинския съветник от ВМРО Траян ТотевНедоволни
Коментари Харесай

Граждани на Русе: Мястото на търлата не е в Парка на младежта

Подаден е сигнал към общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация Траян Тотев

Недоволни жители от плануваното място за осъществяване на русенската търла са се обърнали към общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация Траян Тотев, заяви той във Сигналът е връчен на кмета на Община Русе.

Те се аргументират за какво обичайния панаир да не се организира в Парка на младежта - в непосредствена непосредственост до образователни заведения, жилищни здания и болнични заведения. Ето каква информация по случая даде общинският консултант:

" Недоволни жители от плануваното място за осъществяване на русенската търла се обърнаха към мен със сигнал, който на последната сесия връчих на кмета на Община Русе.

В сигнала доста добре е аргументирано за какво обичайният русенски панаир НЕ ТРЯБВА да се организира в Парка на младежта, в непосредствена непосредственост до образователни заведения, жилищни здания и болнични заведения.

Въпреки положителните стъпки от страна на общинска администрация, а точно общинско сдружение да провежда и организира панаира, което способства действително с доходи в общинския бюджет, а също и с опцията за по-добър надзор върху атракционите аз съм на мнението на обезпокоените жители.

Именно по тази причина желаех от кмета на Община Русе Пенчо Милков да показа на Общински съвет - Русе други вероятни терени, на които за в бъдеще да се провежда търлата. Той одобри моето предложение и чакаме да се прегледа на последващо съвещание ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР