Под звуците на арфа изписаха Джулиана Гани и бебето й

...
Под звуците на арфа изписаха Джулиана Гани и бебето й
Коментари Харесай

Как е възможно: Джулката със секси клинче и на токчета за изписването. Къде ѝ е корема?

Под звуците на арфа изписаха Джулиана Гани и бебето й от болничното заведение. В специфична зала към столичен медицински комплекс реалити звездата и половинката ѝ Теодор Гецов събраха родственици и другари, с цел да ги срещнат с Кай. Малкият левент се роди на 16 януари, а най-щастлив е батко му Давид, който даже измисли името на братчето си.



Джулиана, която по обучение също е типичен музикант, описа, че неслучайно е желала точно арфа да звучи на събитието. Тя напомни, че в миналото този инструмент е бил включен в образованието на аристократите и има вяра, че хората се възпитават посредством музика. Младата майка се довери на брилянтната Анелия Божинова за осъществяванията и подбора на мелодиите. Божинова се върна за събитието по-рано от Дубай, където живееше и работеше, а преди този момент е свирила в най-голямото казино в Макао, Китай.


Освен приятност за сетивата, първото събитие на дребния Кай беше съпроводено и с гурме кетъринг. За него се погрижиха близки другари на Джулиана, които са притежатели на едно от най-известните заведения в Студентски град. Най-впечатляващи бяха октопод с каперси и маслини, както и бушета с пате от гъши дроб и пъдпъдъче яйце. За феновете на сладкото имаше необикновени първокласни бонбони, които светят на UV светлина. 



Дами, които са претърпели раждане пък побързаха да разясняват прочувствено: " Къде ѝ е корема? Как по този начин е на токчета? Леле, наподобява феноменално... "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР