Под въпрос ли е тазгодишното изложение в Барселона?MWC 2020 губи

...
Под въпрос ли е тазгодишното изложение в Барселона?MWC 2020 губи
Коментари Харесай

Лавина от откази за участие на MWC 2020

Под въпрос ли е тазгодишното ревю в Барселона?

MWC 2020 губи огромни участници тази година, поради настъплението на ковид
(снимка: GSMA / MWC2020)

Все повече компании се отхвърлят от присъединяване на Световния мобилен конгрес (MWC 2020) в Барселона, поради заплахата от ковид, оповестяват разнообразни източници. Някои анализатори слагат под въпрос провеждането на самото ревю.

Най-напред от ревюто се отдръпнаха китайската ZTE и корейската LG. Миналата седмица шведската Ericsson също разгласи решението си да не участва в Барселона тази година, оценявайки огромния риск от ковид.

Според последни изявления, включително в AndroidHedlines, ревюто ще пропуснат компании от ранга на Sony, Nvidia и Amazon. Няма да е изненада, в случай че към тази група се причислят и други огромни имена.
още по тематиката
Броени дни преди формалното разкриване, MWC 2020 е под въпрос за някои анализатори. Чуват се гласове, че ревюто може да бъде изцяло анулирано, в случай че броят на участниците падне до някакъв сериозен най-малко.

Засега обаче няма публични изявления от уредниците в посока на сходен сюжет. По проект, MWC 2020 би трябвало да се организира от 24 до 27 февруари в Барселона, само че обичайно изявите на участниците стартират по-рано.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР