Под управлението на служебния кабинет на Радев страната отбеляза рекорден

...
Под управлението на служебния кабинет на Радев страната отбеляза рекорден
Коментари Харесай

Методиев: Под управлението на служебния кабинет на Радев страната отбеляза рекорден промишлен срив

Под ръководството на служебния кабинет на Радев страната означи рекорден индустриален срив и от първо място в Европейски Съюз минава непосредствено на последно. Това сочат данните на Евростат. През май 2022 година страната ни за първи път в историята излезе с нещо позитивно в Европейския съюз – първо място по промишлено произвеждане. Преди дни бяха оповестени данните към юли 2023 година. 

Комбинацията от поголовни чистки, несръчност и корупция на служебните кабинети се оглеждат изрично, независимо и неоправдателно в формалната европейска статистика, разяснява Калоян Методиев.

Миналата година Радев и Борисов, които смъкнаха заедно постоянния кабинет, твърдяха, че растежът е от производството на оръжие. Само че, войната стартира едвам 4 месеца преди да смъкват държавното управление, а рекордният растеж на произвеждане и експорт на оръжие беше по време на служебните кабинети. Дали излъгаха и вършиха акции основани на неистини? Днешният пестник от европейската статистика да е урок и за всички, които се подвеждат по лъжите на двете слети групировки, съобщи обстоятелства.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР