Под тепетата и днес ще се лее дъжд, съобщават метеоролозите.

...
Под тепетата и днес ще се лее дъжд, съобщават метеоролозите.
Коментари Харесай

Ще ни брулят още дъждове, вижте докога

Под тепетата и през днешния ден ще се лее дъжд, оповестяват метеоролозите. Минималната температура в района ще е 11 градуса, а оптималната - 25 градуса.

В столицата се чака да падне дребен дъжд, като оптималната температура ще стигне до 24 градуса, а минималната ще бъде 10.

В планините също ще има превалявания, термометърът ще демонстрира сутринта 9 градуса, а по обяд живакът ще се изкачи до 14 градуса.     

Утре ще бъде облачно, само че слънцето ще се демонстрира по-често. Ще падне обаче временен дъжд. Температурата сутринта ще е 13 градуса, а по обяд ще стигне до 27 градуса. В столицата ще е облачно, само че топло. По обяд термометърът ще демонстрира 22 градуса. В планините ще е облачно, с температури от 8 до 14 градуса. 

И в четвъртък в Пловдив ще е дъждовно. Температурите ще са от 13 до 25 градуса. В столицата ще има раздрана облачност, живакът ще изпълзи до 21 градуса. В планините няма да е уместно за разходка. Там се чакат също валежи. Минималните температури ще бъдат 10 градуса, а оптималните ще стигнат 13 градуса.  

Обещанията на синоптиците за възстановяване на времето и прекъсване на преваляванията са чак за идващия уикенд.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР