Под средната за страната – такава оценка даде за дейността

...
Под средната за страната – такава оценка даде за дейността
Коментари Харесай

Оценката за полицаите в Добрич – под средната за страната

Под междинната за страната – такава оценка даде за активността на ОД на Министерство на вътрешните работи – Добрич заместител основният секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Арабаджиев на брифинг след годишния доклад на работата на дирекцията. Препоръката му е да се положат повече старания върху закононарушения, свързани с корупция и разпространяване на опиати.
На въпрос на Actualno.com за наложени дисциплинарни санкции и уволнения на чиновници на регионалната дирекция поради корупция или връзки с престъпния контингент шефът старши комисар Никола Панчев заяви за 9 осъдени и един уволнен през 2018 година за дисциплинарни нарушавания, само че отхвърли повече информация по случаите с претекста, че е докладвано на следствието.
Той уточни, че ще продължи взаимната работа с Министерството на образованието и науката за връщане на децата в учебно заведение и откъсването им от незаконна среда. По негови данни създатели на закононарушенията, осъществени от малолетни и малолетни, са главно младежи от този контингент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР