Под служебното правителство са заложени бомби, заяви президентът Румен Радев

...
Под служебното правителство са заложени бомби, заяви президентът Румен Радев
Коментари Харесай

Румен Радев: Бомби са заложени под служебния кабинет

" Под служебното държавно управление са заложени бомби ", съобщи президентът Румен Радев в предаването " Неделя 150 " на БНР. " Най- очевидните - отишлото си държавно управление върза ръцете на служебното държавно управление като не внесе актуализация на бюджета. Не подава неговия проект за развиване и резистентност и в този момент единствено за дни би трябвало да се реши - този проект за се актуализира или да бъде импортиран в този тип ", добави Радев. 

Президентът назова служебното държавно управление: " кабинет на демократичното единодушие ", модел за излизане от политическата обърканост ".  

" Не желая да мисля, че ще отидем на трети парламентарни избори през тази година. Не е добре да отиваме от избори в избори. Много е значимо да имаме държавно управление в 46-ото Народно събрание. Посочвам служебния кабинет като модел за излизате от рецесията ", изясни Радев и добави: " Не единствено аз, всички министри, които вземат присъединяване в служебното държавно управление дават урок на политическите партии по какъв начин може да се излезе от политическата обърканост. Това е излаз, към който може да се стремим ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР