Под ръководството на Софийска окръжна прокуратура се води разследване по

...
Под ръководството на Софийска окръжна прокуратура се води разследване по
Коментари Харесай

Прокуратурата погва турския тираджия, причилил смъртоносната катастрофа на Е-79 между Мездра и Ботевград

Под управлението на Софийска окръжна прокуратура се води следствие по досъдебно произвеждане, формирано след пътнотранспортно произшествие, при което умрял 44-годишен мъж. За смъртоносния случай заяви първо организация BulNews.

Извънредно! Смъртоносна злополука с ТИР и лека кола на Е-79 сред Мездра и Ботевград, карат жена и дете към лечебни заведения /снимки/

Около 18.30 часа на 24 май 2020 година, на първокачествен път в региона на Ботевград, се движел товарен автомобил „ Мерцедес “ с прикачено полуремарке. Управлявалият транспортното средство 53-годишен турски жител, нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата. Навлизайки в насрещното пътно платно, при несъобразяване с атмосферните условия при мокра пътна настилка, той провокирал удар с лек автомобил „ Шкода “.
В резултат на конфликта умрял лидерът на другото МПС и била породена телесна щета на 7-годишната му щерка, която била на задната седалка. Детето е с черепно-мозъчна контузия.
Шофьорът на камиона е притеглен в качеството на обвинен за осъществено от него закононарушение. С разпореждане на прокурор от Окръжна прокуратура – София М.Б. е арестуван за период до 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане за установяване на мярката му за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР