Под ръководството на Районна прокуратура – Видин се води разследване

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Видин се води разследване
Коментари Харесай

Видинските Бони и Клайд остават в ареста след нагла кражба

Под управлението на Районна прокуратура – Видин се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществена кражба.
На 25 май, от частен дом в Видин са били откраднати парична сума от 2 450 лв., два ръчни часовника, златни и сребърни украшения, както и други движимости. За задачата причинителите на незаконното действие употребявали техническо средство.
В резултат на дейности по следствието са били открити и арестувани престъпно проявените - Р.Р. на 52 години и М.Д. на 29 години. Събрани са били задоволително доказателства за виновността им в отнемането на непознатите движимости от парцела.
Двамата са били привлечени в качеството на обвинени – Р.Р. като причинител на кражбата, а М.Д. като помощник.

Видинските Бони и Клайд! Полицията хвана мъж и жена след нагла кражба, откриха оръжия и опиати в жилищата им

Към сегашния миг са извършени разпити на очевидци, обиски, претърсвания и изземвания в две моторно транспортни средства, както и в населявания от единия от обвинените парцел. Разследващите са разкрили паричната сума и другите движимости – предмет на инкриминираното действие.
По искане на наблюдаващия делото прокурор съдът е определил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на двамата обвинени.
Разследването по делото продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР