Под ръководството на Районна прокуратура – Сливница продължават действията по

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Сливница продължават действията по
Коментари Харесай

От прокуратурата с подробности за групата на Ефенди, обрала офис на куриерска фирма в Божурище

Под управлението на Районна прокуратура – Сливница не престават дейностите по следствие на осъществено закононарушение в гр. Божурище.

На 25 и 26 февруари 2020 година, вследствие на извършени професионални дейности на чиновници от Главна дирекция „ Национална полиция “ и Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи София и под надзора на Районна прокуратура - Сливница, са били арестувани Г.М., А.Ц., Г.Г. и А.А. Всички те са били привлечени в качеството на обвинен за това, че за времето от 19 ч. на 25.02.2020 година до 1.30 ч. на 26.02.2020 година, от офис на куриерска и спедиторска компания в гр. Божурище, лишили непознати движими движимости. Предметът на закононарушението е 200 български лв., касови апарати и 65 колета на разнообразни клиенти. За осъществяване на кражбата били разрушени загради, крепко направени за отбрана на парцел и употребявано моторно транспортно средство.

Групата на "Ефенди " разруши и обра офис на куриерска компания в Божурище

На А.Ц. и Г.М. са били предявени и обвинявания за оказване на опозиция на полицейски чиновници при осъществяване на служебните им отговорности – закононарушение по член 270, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Задържаха 38-годишен, ограбил и пребил възрастен мъж

Районна прокуратура – Сливница е внесла в съда претенции за установяване на ограничения за неотклонение по отношение на четиримата обвинени. За Г.М., А.Ц. и А.А. те са задържане под стража, а за Г.Г. - домакински арест, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР