Под ръководството на Районна прокуратура-Казанлък се извършва разследване за причиняване

...
Под ръководството на Районна прокуратура-Казанлък се извършва разследване за причиняване
Коментари Харесай

Районна прокуратура-Казанлък започна разследване на инцидента в Арсенал

Под управлението на Районна прокуратура-Казанлък се прави следствие за причиняване на междинни телесни повреди на повече от едно лице заради неведение или немарливо осъществяване на занимание или на друга правно-регламентирана активност, представляваща източник на нараснала заплаха, оповестиха от прокуратурата.
До момента е открито, че през днешния ден към 8,45 часа, в завод в Завод №3 на „ Арсенал “ АД –Казанлък, вследствие на запалване на барутна маса, е зародило възпламеняване, което е провокирало местен гърмеж. То не се е популяризирало отвън помещението или в други цехове, добавя БГНЕС.
Пострадали са шестима работещи в цеха, като четирима от тях са получили фрактури и други по-леки пострадвания и са настанени за лекуване в лечебни заведения в Казанлък и Стара Загора, а другите двама са прегледани и освободени за домашно лекуване. Шестимата са в схващане, контактни и няма непосредствена заплаха за живота им.
На мястото на случая са Дичо Атанасов, областен прокурор на гр. Стара Загора и Таня Димитрова, областен прокурор на гр. Казанлък.
В момента се прави оглед на местопрестъпление и се изземват следи, предстоят разпити на очевидци, назначение на експертизи – балистични, медицински, механически и други процесуално-следствени дейности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР