Под ръководството на Районна прокуратура – Своге се води разследване

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Своге се води разследване
Коментари Харесай

Мъж е обвиняем за пожара, засегнал 40 декара край Реброво

Под управлението на Районна прокуратура – Своге се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 331, алинея 1, вр. член 330, алинея 1 от от Наказателния кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-София.

Около 13:40 ч. на 20.08.2019 година, в с. Реброво, община Своге, махала „ Ямата “, било запалено имущество със забележителна стойност – тревни площи и иглолистна гора, благосъстоятелност на Държавно горско стопанство – Своге.

Незабавно е бил осъществен оглед на местопроизшествието. Засегнатият парцел е с повърхност 40 декара и размер от 720 куб. м. дърва – бор. В хода на следствието е бил открит причинителят на незаконното действие – С.К. Същият е бил арестуван, като му е било повдигнато обвиняване за непреднамерен палеж.

Продължава следствие и по друго досъдебно произвеждане, водено от Районна прокуратура – Своге, по отношение на запалени на 18.08.2019 година необработваеми тревни площи и храсна растителност в махала „ Голяма поляна “ в с. Реброво. Имуществото също е благосъстоятелност на ДГС – Своге. Към сегашния миг по това дело няма привлечени в качеството на обвинени лица.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР