Под ръководството на Районна прокуратура – Монтана се водят действия

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Монтана се водят действия
Коментари Харесай

Съдят извършители на побой над мъж в с. Сливовик

Под управлението на Районна прокуратура – Монтана се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 129, алинея 2, вр. алинея 1, вр. член 20, алинея 2 от Наказателен кодекс.

През нощта на 02.08.2022 година, в с. Сливовик, област Монтана, бил нанесен побой на 43-годишния А.А. На потърпевшия била породена междинна телесна щета, изразяваща се във фрактури и хематоми в региона на главата и лицето.

В хода на откриване на закононарушението са осъществени оглед на местопрестъпление, разпити, предаване и изземване на движимости и предмети, относими към действието.

В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия от чиновници на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Лом причинителите на закононарушението са открити – 41-годишния Г.И и 28-годишната С.Л.

Двамата са престъпно проявени. Г.И. е осъждан 21 пъти с влезнали в действие присъди за осъществени от него закононарушения от общ темперамент. Последното наложено наказване е изтърпял през м. август 2021 година Срещу С.Л. има 3 влезнали в действие присъди.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор двамата са привлечени в качеството на обвинени и са арестувани за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на причинителите на престъплението
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР