Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се е провела

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се е провела
Коментари Харесай

11 ареста при полицейска акция в Кресна и Сандански

Под управлението на Окръжна прокуратура – Благоевград се е провела профилирана полицейска акция на територията на общините Кресна, Струмяни и Сандански. В осъществяването ѝ са взели участие чиновници в бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “, „ Специализирани полицейски сили “ в отдел „ Охранителна полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи гр. Благоевград, районно управление (на МВР) Сандански и Дирекция „ Жандармерия “, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в София.

В резултат на подхванатите дейности от органите на реда към сегашния миг са формирани досъдебни производства за осъществени закононарушения – ръководство на МПС с регистрационна табела, издадена за друго транспортно средство, и нелегално държане на високорискови наркотични субстанции.

В хода на профилираната интервенция са били тествани 217 лица, като 11 от тях са арестувани по Закона за Министерство на вътрешните работи. Освен това контролните органи са ревизирали водачите на 179 моторни средства. Съставени са били 31 акта за открити административни нарушавания, от които 7 по Закона за българските персонални документи, 24 - по Закона за придвижването по пътищата и 28 фиша за осъществени нарушавания по същия закон.

Специализираната полицейска акция е била осъществена по линия за противопоставяне на битовата престъпност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР