Под ръководството на Окръжна прокуратура-Благоевград се води разследване по образувано

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура-Благоевград се води разследване по образувано
Коментари Харесай

Прокуратурата в Благоевград разследва трафик на хероин през българо-гръцката граница

Под управлението на Окръжна прокуратура-Благоевград с е води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение - трафик на наркотични субстанции, оповестиха от обвиняването.
 Прокуратура
В рамките на активността на органите на реда за противопоставяне на незаконния трафик на опиати и след постъпила оперативна информация за идно преместване през границата на страната на хероин, е била извършена профилирана полицейска интервенция на територията на община Петрич.
 

Тази заран, на трасе „ Изходящи коли “ на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата-Промахон ", е бил спрян за инспекция товарен автомобил м. „ Пежо “, ръководен от престъпно проявено лице. В пакет за влажни кърпи, комплициран в ниша в МПС, проверяващите са разкрили кафяво прахообразно вещество. При осъществен полеви тест то е реагирало на хероин. Теглото му възлиза на 369 грама.
 

 Прокуратура
Извършени са били претърсвания и изземвания в няколко жилища в Петрич. В тях са били открити още към 470 грама хероин, електронна везна, шаблон за сплескване на опиат, мелачка и мобилни апарати.

 Прокуратура

Предстои прокуратурата да притегли към наказателна отговорност лицата, съпричастни към наркотрафика. Разследването продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР