Под ръководството и надзора на Софийската районна прокуратура се води

...
Под ръководството и надзора на Софийската районна прокуратура се води
Коментари Харесай

Синът на Миню Стайков с още 2 обвинения - лъгал на тел. 112 и пречил на полицаите

Под управлението и надзора на Софийската районна прокуратура се води досъдебно произвеждане, по което след отчет на материалите на наблюдаващия прокурор, е привлечено като обвинен лицето Стайко М. С., за това, че незаконно е попречил на органи на властта да изпълнят отговорностите си, както и за това, че е предал на народен телефон 112 погрешно повикване, надлежно закононарушения по чл.270, ал.1 и чл.326, ал.1 от Наказателен кодекс.

Това оповестяват на уеб страницата на прокуратурата.

Постановено е задържането на обвинения за период до 72 часа, като на 07.12.2019 година същият следва да бъде наведен в СРС, с оглед разглеждане на искане за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

На 4 декември вечерта Стайко бе арестуван в София. Той се е возил в брониран автомобил с въоръжени мъже и отказал да даде документите си за инспекция.

Пред органите на реда той обяснил, че е тръгнал на автостоп към Айтос и по този начин се озовал в джипа. След което позвънил на 112 и споделил, че е бил похитен - нещо, което твърдеше и през януари, когато изненадващо се появи откакто месеци наред бе търсен от полицията за присъединяване в проведена незаконна група дружно с татко си - алкохолния необут Миню Стайков

След задържането му нощес му бяха повдигнати още две обвинявания. Едното е за непокорство на полицейско предписание, а второто - за подаване на подправен сигнал на телефон 112.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР