Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Извратеняк! Георги спря до малолетна в столичния "Фондови жилища", разкопча си панталона и...

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано досъдебно произвеждане против Георги Гюров, за това, че на 19.02.2018 година, към 12.10 часа, в гр. София, ж.к. „ Фондови жилища “, на улицата до бл. 11 е спрял управлявания от него автомобил в непосредствена непосредственост до малолетната З., разкопчал си панталона, след което направил непристойни дейности пред З.; в същото време предлагайки й мобилния си телефон, с цел да го снима.

Гюров е притеглен към наказателна отговорност за действие по член 325, алинея 2, вр. алинея 1 Наказателен кодекс (хулиганство, отличаващо се с извънреден цинизъм), като след събиране на всички относими доказателства, наблюдаващият прокурор ще направи преценка по отношение на нуждата от покачване на обвиняване и за други осъществени закононарушения.

С оглед високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на причинителя за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му на 23.02.2018 година в постройката на СРС, НО, когато ще бъде прегледано и настояването за взимане във връзка с Гюров на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР