Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Задържаха мъж за блудство

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано бързо произвеждане против Георги Тодоров, за това, че на 22 януари, към 20.00 часа, в София, кв. " Бъкстон ", ул. " Солун ", е направил блудствени дейности (без съвкупление), като използвал за това опасност.

Заолашил потърпевшата Й.: " Вече те хванах, в този момент ще видиш какво ще ти се случи " ; " Този път избяга, само че другия ще те хвана " ; " Първо ще те изнасиля, а след това ще те убия ". Описаното действие съставлява осъществено закононарушение, което се санкционира с " отнемане от независимост " от две до осем години.

С оглед високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил арестуван е на причинителя за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му на 25 януари в постройката на СРС, НО, когато ще бъде прегледано и настояването за взимане във връзка с Тодоров на мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

По делото са налице данни, че директно след реализиране на описаното нагоре закононарушение, Тодоров се е насочил към друга жена - намираща се наоколо - препречвайки й пътя, не позволявайки й да мине около него, само че това лице не е открито все още от органите на досъдебното произвеждане.

Поради тази причина, Софийска районна прокуратура моли към жителите, които са станали очевидци в границите на вчерашния ден на действието на Тодоров, или са потърпевши от дейности, нарушаващи половата цялост, да се свържат неотложно с най-близкото полицейско ръководство или с прокуратурата.

Също по този начин, окръжна прокуратура-Стара Загора притегли като обвинен 45-годишния Ангел И., за това, че на 20 януари в с. С., общ. Чирпан, е направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице ненавършило 14 години - момиче на 12 година, като блудството съставлява рисков рецидив. Ангел И. е осъждан неведнъж и закононарушението за което е притеглен като обвинен по актуалното дело е осъществено в изискванията на рисков рецидив.

Обвиняемият Ангел И. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на Окръжна прокуратура - Стара Загора. Предстои внасяне на искане в Окръжен съд - Стара Загора за взимане на мярка за неотклонение " арестуван е под стража " по отношение на него. По делото са разпитани очевидци, назначени са психолого - психиатрични експертизи. Наказанието, което се планува за закононарушението, е отнемане от независимост от 5 до 20 години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР