Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Мъж опита да изнасили непълнолетно момиче в Студентски град

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане против мъж, С. М., на 29 години направил опит за обезчестяване и за осъществени блудствени дейности.

На 07.06.2021 година, към 04,30 часа в гр. София, ж. к. „ Студентски град “,обвиняемият С. М. е направил опит да се съвкупи с Т. И. от женски пол, като я принудил към това със мощ, и опитът останал незавършен по независещи от дееца аргументи. Обвиняемият С. М. направил дейности за да удовлетвори полово предпочитание без съвкупление с Т. И., като действието е осъществено по отношение на лице, навършило 14 - годишна възраст - посредством потребление на мощ.

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаните по - горе действия е С. М. Повдигнати са му обвинявания за осъществени закононарушения по чл.152, ал.1, т.2, вр. член 18, ал.1 от Наказателен кодекс и по чл.150, ал.1 от Наказателен кодекс.

Предвид високата социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на обвинения С. М. за период до 72 часа, като следва на 09.06.2021 година да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “, оповестиха от пресцентъра на СРП.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР