Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, изнасилил два пъти бившата си за ден

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за обезчестяване. 35-годишен мъж нападнал и обладал някогашната си жена.
На 15 март за времето сред 12 и 13 в ж.к. „ Дружба “ в София в тревните площи, източно от моста на бул. „ Брюксел “, наоколо до влаковите релси, са осъществени блудствени дейности по отношение на Й., като е използвана мощ и заплашване – причинителят удрял потърпевшата по тялото с юмруци и й декларирал: „ …сега ще видиш какво ще стане с теб! “, след което се е съвкупил с нея посредством приложимост на мощ и заплашване.
Между 13 и 14 часа същия ден в къща за нощувки в София още веднъж изнасили някогашната си, като отново е използвано заплашване. Извършителят декларирал на потърпевшата: „ ще те удрям, доста ще те удрям, не се дърпай “, след което отново последвал сексуален акт.
В хода на следствието е открита самоличността на причинителя – Г. Б., на 35 години, който е някогашен брачен партньор на потърпевшата.
Предвид високата социална заплаха на действието и причинителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на Б. за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 21.03.2019 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР