Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Задържаха рецидивист, отправял сексуални предложения на жена на спирка на метрото

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане, оповестиха от пресцентъра на СГП.
Причината за това е, че: на 26.10.2018 година, към 18.30 часа, в София, на метростанция на бул. „ Черни връх “ 197, са били осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото: причинителят тормозил с държанието си Н. М., като без провокация от нейна страна почнал да я наскърбява и да ѝ насочва нецензурни реплики, съдържащи оферти за дейности със полова устременост. Поведението на причинителя довело до интервенция на полицейските чиновници Ц. и Г., само че последният не прекратил дейностите си, като насочил обидните реплики към тях.
В хода на следствието е открито, че причинител на описаното нагоре действие е лицето И. Петков, на 30 години, който е неведнъж осъждан, като действието се явява осъществено в изискванията на рисков рецидив. Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 325, алинея 5, вр. алинея 2, вр. алинея 1, вр. член 29, алинея 1, б. „ А “ и „ Б “ Наказателен кодекс.
Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС през днешния ден – на 29.10.2018 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР