Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Задържаха 18-годишен изнасилвач

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане, в хода на което към наказателна отговорност е притеглен Д. Михайлов, на 18 години, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Причината за това е, че в интервала от време сред 23.00 часа на 15.10.2018 година и 02.00 часа на 16.10.2018 година, в гр. София, кв. „ Факултета “, в тревните площи зад бл. 8, се е съвкупил с лице от женски пол - Ц. Б., на 14 години, като я принудил към това със мощ – съборил я на земята и заплашване – споделил й, че ще я набие. Описаното съставлява закононарушение по член 152, алинея 2, т. 1, вр. алинея 1, т. 2 Наказателен кодекс. Към момента Михайлов не е осъждан.

Предвид високата социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 19.08.2018 година - за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР