Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Задържаха 21-годишен, издърпал златна обеца от ухото на жена

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане.

Причината за това е, че на 30.09.2018 година, към 19.30 часа, в гр. София, на спирка на градския превоз, находяща се на бул. „ Никола Мушанов “, са отнети непознати движими движимости – златна обеца, от владението на Д. И., с желание незаконно да бъде присвоена, като за задачата причинителят на действието използвал мощ – издърпал обецата от ухото на И.

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното нагоре действие е Т. Димитров, на 21 години. Изготвено е разпореждане за привличането на Димитров към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по член 198, алинея 1 Наказателен кодекс.

Предвид извънредно високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 13.10.2018 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР