Под ръководство и надзор на Софийска градска прокуратура (СГП) е

...
Под ръководство и надзор на Софийска градска прокуратура (СГП) е
Коментари Харесай

Стрелците изпразнили цял пълнител в главата на младия сириец в „Красна поляна“, през цялото време крещели… СНИМКИ

Под управление и контрол на Софийска градска прокуратура (СГП) е следствие за преднамерено ликвидиране., закононарушението е осъществено към 22 часа в понеделник в София.

Досъдебното произвеждане се води за това, че на 09.10.2023 година, към 22:00 ч. в гр. София, ж.к. „ Красна поляна “, съзнателно е убит М. И., като е прострелян в региона на главата и тялото, и действието е осъществено преднамерено – закононарушение по член 116, алинея 1, т. 9, вр. член 115 Наказателен кодекс.

Досъдебното произвеждане е стартирано в изискванията на необходимост на съображение член 212, алинея 2 Наказателно-процесуален кодекс със съставянето на протокола за първо деяние по следствието – оглед на местопрестъпление.

Разследването продължава, като същото ще бъде провеждано от Столична дирекция на вътрешните работи под управление и контрол на СГП.

По данни на GlasNews, жертвата се казва Мохамед Шейх Алхезабор. Той е живеел с 18-годишен собствен съотечественик на квартира.

Двамата са се прибирали по улицата, когато двама маскирани са разкрили пукотевица по Мохамед.

Стреляли са единствено по него, изпразнили са цялостен пълнител в главата му. По време на изтезанието маскираните са викали „ дам “, което на арабски значи „ кръв “.

Сириецът е умрял на място.

В квартирата му са открити пари, счетоводни документи за превоз за изнасяне.

Полицията работи по разнообразни версии за убийството.

Снимки: Българска национална телевизия

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР