„Под прицел“ са датите от 26 до 29 септември Че

...
„Под прицел“ са датите от 26 до 29 септември Че
Коментари Харесай

Кратката ни експедиция из ловните полета на „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018

„ Под прицел “ са датите от 26 до 29 септември
Че е незаменимо да излезеш с дружинката на лов и да се заредиш с приятни преживявания, няма спор. А в този момент да си представим, че има място, на което хем да срещнем доста другари и нови съратници, хем да изберем вярното ново оръжие и боеприпаси, хем да си изкараме уместно.
Всъщност това място съществува. Това е добре познатото ни ревю „ Наслука-лов, лов на риба, спорт “. Неговото 26-о следващо издание ще се организира в Интер Експо Център от 26 до 29 септември. И ще ни показа страхотната опция да се срещнем с обичаните си ловни и спортни оръжия, риболовни такъми и туристическа екипировка.
Оръжие за всеки от нас
Наситените с участници изложбени площи дават обещание богат избор от артикули за всеки. Сред тях ще бъде ловният полуавтомат на Vincenzo Bernardelli. Изящно направено, надеждното оръжие е с двупозиционно газово бутало за лесна промяна от леки на тежки патрони. Изложителите ще се погрижат и за точния ни мерник. Бинокли, монокли, зрителни тръби и аксесоари ще открием на щанда на Оптикрон България. Измежду предложенията ще открием оптика Vortex Crossfire ІІ 3-9x40, показана ни от АйЕсДи. С огромното разстояние от окуляра до зеницата на окото, многослойни лещи и опция за контролиране на настройките, тя е безкомпромисна. Безспорен е ползата към петте нови модела пушки с болтов механизъм от линията SAUER 100.
В листата откриваме и продуктите на Tracitive - GPS устройства за кучета, препоръчани от Мавесто. Разбира се, безвъзвратен детайл от оборудването ни е ножът. Десетките изложители дават обещание да ни предложат богат лист от различни оферти. Сред тях попадат тези на ЧУНЧЕ. А Hunter George ще ни предложи благосъстояние от произведения и аксесоари от естествена кожа – калъфи, раници, патрондаши, ремъци и други.
Придвижването в пресечените терени
И защото за напредването ни и мощно пресечените терени се нуждаем от надеждно съоръжение, би трябвало да екипираме транспортните си средства. На „ Наслука, лов, лов на риба, спорт “ 2018 ще открием лебедки, въздушни блокажи и аксесоари за офроуд от Пауър Уинч България, гуми, джанти и аксесоари от Агрина ЕООД, както и доста други. Със сигурност погледите ни ще привлекат и предложенията на KayakShop, измежду които са каяците с MirageDrive система за задвижване.
Лодките съчетават сигурност и елементарно ръководство
Те са с хубав външен тип, лесни са за ръководство и носят характера на своя собственик. Да, това са лодките, които ще откриев на „ Наслука-лов, лов на риба, спорт “ 2018. Сред плавателните съдове от Meggacraft откриваме компактната MeggaCraft 360 S. С V-дъно и лек корпус, тя се нуждае от мотор с мощ от едвам 8-15 к.с. или просто елементарни гребла, с цел да бъде задвижвана. За риболова, преключенията и ваканциите откриваме PEGAZUS 560 TOP FIHER. Лодката може да се ръководи както извън, по този начин и от вътрешната страна, с помощта на преносимата си колона за надзор. Посетителите ще бъдат очевидци и на формалното показване на надуваемите лодки POLAR BIRD.
Изложението ще ни даде опция и да посетим още веднъж Международната киноложка галерия, в която български и задгранични любимци ще се включат с четириногите си любимци. Ценителите ще могат да се насладят и на изящна диорама, както и на изложбата, проведена от Националното ловно-рибарско съдружие „ Съюз на ловците и рибарите в България “.
Началото на есента сигурно ще бъде изпълнено с доста адреналин и приятни страсти. Поднесени от 26 до 29 септември и с помощта на годишното ревю „ Наслука-лов, лов на риба, спорт “ в Интер Експо Център.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР