Под председателството на зам.-областния управител на Видин Лъчезар Попиванов днес

...
Под председателството на зам.-областния управител на Видин Лъчезар Попиванов днес
Коментари Харесай

Във Видин заседава областната комисия по безопасност на движението

Под председателството на зам.-областния шеф на Видин Лъчезар Попиванов през днешния ден се организира съвещание на регионалната комисия по сигурност на придвижването. Присъстваха и доктор Милена Маркова и Мария Крумова – представители на държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “.

Бе признат обновен Правилник за организацията и активността на Областната комисия по сигурност на придвижването по пътищата -  област Видин.

Представен бе и разбор на положението на пътнотранспортната конюнктура на територията на Област Видин през месец юли, август и септември. На територията на региона през посоченото тримесечие са регистрирани общо 125 пътнотранспортни катастрофи, при които 1 лице е починало и 26 са ранени.

Герасимов осведоми за почнала акция за превантивни беседи в учебните заведения.

Представителите на общините от област Видин показаха разбор на постигнатите през последното тримесечие резултати от подхванатите дейности по отношение на сигурност на придвижването по пътищата.

На провелото се съвещание на Областна комисия по сигурност на придвижването по пътищата бяха разисквани дейности на регионално равнище за повишение на сигурността на придвижването по пътищата.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР