Под патронажа на кмета на община Симитли Апостол Апостолов и

...
Под патронажа на кмета на община Симитли Апостол Апостолов и
Коментари Харесай

 Тече подготовката за Втория ШАХ ФЕСТ - СИМИТЛИ  


Под патронажа на кмета на община Симитли Апостол Апостолов и със съдействието на шахматен клуб „ Капабланка 97 “ за втора година се провежда фестивал на шахматистите.

Турнирът ще протече в 9 кръга по швейцарска система. Класирането е съгласно набраните точки. В случай на тъждество ще се ползват следните спомагателни индикатори: Бухолц Медиана, Бухолц, брой победи и равнище на достижение. Контролът за времето на една игра е от 10 минути плюс 5 секунди.

Във второто издание на шахматния фестивал основен арбитър ще бъде Георги Бедников с категория за интернационален арбитър по шах мат.

ШАХ ФЕСТ - СИМИТЛИ се провежда като част от съпровождащите събития, отдадени на празника на гр. Симитли.

Фестивалът на шахматистите ще се организира в комплекс " Алпийска градина " на 02 септември, с начален час 10:00 часа.

Право на присъединяване имат всички шахматисти, заплатили турнирна такса на място в размер на 25 лв.. (Турнирната такса включва и обяд за всеки участник). Всеки искащ може да се запише до 09:30 часа на 02. 09. 2023 година (събота).

Заявка за присъединяване шахматистите могат да изпратят на: e -mail ste. vas@abv. bg и тел. 0896 631 643 (Георги Бедников – Главен арбитър на турнира) и тел. 0886 688 724 (Антон Владимиров - шеф на фестивала).

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР