Под патронажа на евродепутата Ангел Джамбазки в София ще се

...
Под патронажа на евродепутата Ангел Джамбазки в София ще се
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки организира конкурс за патриотичен рап в София

Под патронажа на евродепутата Ангел Джамбазки в София ще се организира първият по рода си конкурс „ Рап за България “.

" В деня на Независимостта на България, 22 септември, патриотът Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация, дружно с Национално придвижване „ БГ родолюбец “, застава зад самодейност в отбрана на българската музика. Във времена, в които пошлостта и упадъкът се дават за образец, ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, поддържаме безусловното налагане на българския език, просвета, история и полезности в живота на младежите. " - аргументираха се в петък следобяд от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация. 

От националистическата групировка изясняват, че „ Рап за България “ е " конкурс за авторска рап ария, отдадена на Родината ни. "

Конкурсът е основан за да се подкрепят и разпространяват българските реализатори, които пишат и пеят песни за България на български език.

На 22 септември от 18:00 ч. на сцената в парк „ Света Троица “ в София ще се организира концертът, на който 20 участници, достигнали до финала, ще могат да изпеят своята ария пред публиката и журито.

Специален оценяващ ще е заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

" Участниците във финалния концерт ще получат специфични грамоти и парични награди, а спечелилият, с изключение на всичко останало, ще има и опцията за професионален запис на своята ария. Организаторите на състезанието са планували доста награди и изненади за участниците и публиката. " - оповестяват от Вътрешна македонска революционна организация.

Конкурсът „ Рап за България “ е проведен от Ангел Джамбазки с " общителното подпомагане на рапъра АЛЕКС П, който ще бъде и ръководител на журито. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР