Под обстрел от комплименти попада бъдещото семейство Джорданови, видя HotArena.

...
Под обстрел от комплименти попада бъдещото семейство Джорданови, видя HotArena.
Коментари Харесай

Родни футболни съпруги се мазнят на българската кандидат-съпруга на Майкъл Джордан! Просят покани за сватбата

Под обстрел от похвали попада бъдещото семейство Джорданови, видя HotArena.

След като първи разкрихме, че баскетболната легенда Майкъл Джордан ще има българска снаха, наши футболни съпруги към този момент заграждат Радина Анева тъкмо преди да каже заветното „ да “, споделя „ България Днес “.

За няколко месеца почитателите на нашенката се утроиха. Сред тях се отличават много напористи хубавици от българския елит , бленуващи за една-единствена фотография наоколо до Въздушния. А къде може да се случи това? Естествено, само и единствено на сватбата на първородния му наследник, носещ неговото име - Джефри Майкъл Джордан с българката Радина . Най-активна измежду новите известни приятелки на бъдещата младоженка е Евгения Джаферович. Мъжът й Ваня Джаферович заряза спорта и към този момент играе повече в риалити формати, в сравнение с стадиона, само че пък Евгения не желае да се раздели с имиджа на спортна брачна половинка.

Затова и е най-активна в контингента ласкатели, преследващи Радина. ВИП половинката обсипва със сърца и мнения сантименталната известна двойка, заливаща със фотоси от сантиментални уикенди на екзотични дестинации и клетви за безконечна любов. Първа измежду клакьорите под фотосите е Евгения с мнения под всяка фотография. „ Много сте красиви “, „ Огън и обич “, написа настоятелната личност, пробвайки се да съкрати дистанцията от България до Съединени американски щати и да се окаже измежду определените да участват на историческото събитие.

На благи думи от Евгения се радва и снежнобелият домакински любим на бъдещите младоженци - синеокото хъски Мак, имащо достойнството да се рие в снежнобелите плажовете на Пунта Кана и Бахамите.

Грандиозното събитие, на което Радина ще се врече на Джефри, най-вероятно ще е в края на лятото. Радина сама приготвя тържеството, като в това време натрупа опит в поредицата сватби, на които двамата с обичания й бяха поканени това лято. Една от последните е обичайната индийска женитба, на която двамата с Джефри демонстрираха забележителен жанр и се трансфораха в гвоздея на събитието наред с младоженците.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР